Bach Bloesems

De welbekende Bach Bloesems Essenties zijn vloeibare extracten van planten en bieden de broodnodige ontspanning en rust in het leven.

Dr. Edward Bach (1886-1936)

Stress, angsten, depressiviteit, onrust, zich ongelukkig voelen, slaapproblemen, nervositeit: iedereen komt deze problemen tegen. Bach Bloesem Original Essenties ondersteunen op een behoedzame en gezonde manier het herstel van het emotionele evenwicht. Bach Bloesem Original Essenties zijn een waardevolle hulp om beter met stress en belastende situaties in het dagelijks leven om te gaan.
Dr. Edward Bach (1886-1936) was een echte visionair in zijn vakgebied. Van opleiding was hij geneesheer, bacterioloog en homeopaat. Dr. Bach was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een gestoord psychisch evenwicht en dat bepaalde planten de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden.

Uit de bloesems van wilde planten ontwikkelde hij 38 Original Mono-Essenties en een melange die de naam Nr. 39 draagt en bedoeld is voor crisis/eerste hulp (bij noodgevallen) situaties. Dat was het begin van de Bach Bloesem Original therapie. Voor iedere zielstoestand is er een Bach Bloesem Original essentie die harmoniserend werkt en het evenwicht weer herstelt. Het doel van deze Original Essenties is het ondersteunen van jouw geestelijk welzijn.

Mono-Essenties 1 -> 38

Dr. Bach verdeelde de 38 Mono-Essenties in 7 emotie-groepen: angst, onzekerheid, gebrek aan interesse, eenzaamheid, overgevoeligheid, wanhoop en overbezorgdheid. Tevens kende hij een positieve en negatieve gemoedstoestand toe aan elke Mono-Essentie.

 

Dr. Bach onderscheidt gemoedstoestanden als: gestrest, rusteloos, ongeconcentreerd, angstig, gevoelig, pessimistisch, onzeker, ontevreden, wilszwak, futloos, depressief, somber. 

Zelfdiagnose App

Om efficiënt en correct te bepalen welke essenties jij nodig hebt, gebruik je de professionele Bach Bloesem Analyser. Hij is er ook als app voor smartphone en tablet. Hierbij kies je een gevoelstoestand en wordt een voor jou toepasbare Bach Bloesem essentie (of een combinatie van meerdere essenties) op maat bepaald.

 

 

Klik hieronder om te downloaden.

Ik wil klant worden