Apothekersproducten voor dagelijkse kwalen

Bij Eureka Pharma ontwikkelen we producten voor dagelijkse kwalen, met en voor apothekers. Bij onze medische hulpmiddelen en voedingssupplementen zonder voorschrift én bij onze manier van werken geldt dat we de juiste componenten combineren om het beste eindresultaat te bekomen, voor patiënt én apotheek. Met onze allesomvattende, unieke en performante formule komen we tot het ultieme resultaat: een betere apotheek.

Voor apothekers, door apothekers

We werken alleen voor én met apothekers. Ons team heeft niet enkel voeling met de sector, uiteraard zit er een apotheker in onze equipe.

Gidsend advies

Met ons advies en onze ondersteuning laten we de apotheek groeien als bedrijf én als ondernemer. We identificeren de opportuniteiten voor jouw apotheek en achterhalen welke gezondheidsproducten zonder voorschrift ontbreken in jouw aanbod.

Data driven info

Bij Eureka Pharma vertrekken we vanuit de patiënt: waar heeft de patiënt dagelijks nood aan? Op basis daarvan ontwikkelen we wat de markt momenteel nog mist.

Heldere communicatie

Onze werkwijze belooft jou van bij het begin transparantie bij elke stap. Verwacht een eerlijk en open persoonlijk contact, en geen robotstem aan de andere kant van de lijn.

Ondersteunende samenwerking

Wij kennen de sector én apothekers. Met onze voorschriftvrije producten en onze ondersteuning willen we er altijd voor zorgen dat de apotheek beter advies kan geven.

Blog

Een voorschrift voor sterkere klantenbinding bij apothekers.

Het belang van sociale media voor jouw apotheek

Hoe start ik mijn eigen apotheek?

Video

Kanaal Z - Alles op een rijtje

 

"Onze missie is duidelijk: wij willen iedereen gezond. Eureka Pharma is een farmaceutisch bedrijf. Wij werken alleen voor en met apothekers. Het productgenre waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn producten voor dagelijkse kwalen.”

 

- Remko Smaak

Merken

Logo Loose
Logo Bachbloesems
Logo Miradent
Logo Studio 100-2
Logo Andreia
Logo Mörser