Eureka Pharma

Medische hulpmiddelen
en voedingssupplementen

Eureka Pharma ontwikkelt medische hulpmiddelen en voedingssupplementen die het resultaat zijn van reële tekortkomingen in het huidige marktaanbod. Met ons uitgebreid gamma aan voorschriftvrije gezondheidsproducten ondersteunen we de apotheker bij het oplossen en voorkomen van alledaagse kwaaltjes. Zo kan jij doen wat je het liefste en beste doet: jouw patiënten nog beter verzorgen en adviseren.

Video

Kanaal Z - Alle Zaken op een Rijtje

 

"Onze missie is duidelijk: wij willen iedereen gezond. Eureka Pharma is een farmaceutisch bedrijf. Wij werken alleen voor en met apothekers. Het productgenre waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn producten voor dagelijkse kwalen."

 

- Remko Smaak

Het is onze ambitie om de opportuniteiten in jouw apotheek te ontdekken en ze ook effectief te benutten, zodat jij en je zaak er finaal beter van worden.

Remko Smaak

CEO Eureka Pharma

Icon-Heart

Voor apothekers, door apothekers

We werken alleen voor én met apothekers. Ons team heeft namelijk niet enkel voeling met de sector, uiteraard zit er een apotheker in onze equipe. Dat staat ons toe om actieve behoeftes die leven bij apothekers en patiënten te detecteren, en producten te ontwikkelen die daar een antwoord op bieden.

Gidsend advies

We werken alleen voor én met apothekers. Ons team heeft namelijk niet enkel voeling met de sector, uiteraard zit er een apotheker in onze equipe. Dat staat ons toe om actieve behoeftes die leven bij apothekers en patiënten te detecteren, en producten te ontwikkelen die daar een antwoord op bieden.

Gidsend advies

De focus van de apotheek ligt op het aanbieden van de juiste medicatie aan de patiënt, en niet op het commerciële van de zaak. Met ons advies en onze ondersteuning laten we de apotheek groeien als bedrijf én de apotheker als ondernemer. We identificeren de opportuniteiten voor jouw apotheek en achterhalen welke gezondheidsproducten zonder voorschrift ontbreken in jouw aanbod. Verder reiken we je ook de beste manier aan waarop je deze medische hulpmiddelen en voedingssupplementen kan aanbevelen.

Data driven info

Bij Eureka Pharma vertrekken we vanuit de patiënt: waar heeft de patiënt dagelijks nood aan? Die noden kun je becijferen aan de hand van data. De specifieke data analyseren we en we concluderen daaruit wat de markt momenteel nog mist. Dat idee toetsen we af bij ons vaste apothekersforum. Op basis van hun bevindingen en aanbevelingen wordt het vooropgestelde product indien nodig aangepast en gaat het in ontwikkeling.

Heldere communicatie

Onze werkwijze belooft jou van bij het begin transparantie bij elke stap. Bij een eerste introductie van een of meerdere van onze voorschriftvrije gezondheidsproducten lichten we je toe wat de bestandsdelen zijn en het effect ervan is. Bestellen gaat eenvoudig, via jouw vast contactpersoon of via ons klantenportaal. Next day delivery is absoluut mogelijk. Vragen? Verwacht een eerlijk en open persoonlijk contact, en geen robotstem aan de andere kant van de lijn.

Ondersteunende samenwerking

Wij kennen de sector én de apothekers. We weten dat jij je het liefste focust op de essentie van je job: het adviseren van je patiënten. Dat maakt jouw job zo fascinerend, en daarop willen we onze samenwerking ook baseren. Met onze voorschriftvrije producten en onze ondersteuning willen we er altijd voor zorgen dat de apotheek beter advies kan geven en je je plezier in je job absoluut behoudt.

Training van de apotheek

Eens jij als apotheker beslist om een product in jouw gamma op te nemen, is het van groot belang dat jouw hele team ermee gaat werken. Laat dit nu een van onze specialiteiten zijn. Onze afgevaardigden geven zo goed als dagelijks productopleidingen aan apothekersequipes. Op die manier is iedereen van jouw team mee.