Samen bouwen we aan Eureka Pharma

Eén team, één doel

Remko Smaak

CEO

Iedere ochtend, als je bij Eureka Pharma naar je werk rijdt, richting het gezellige bureau of naar je eerste klant, zul je merken dat je telkens vervuld wordt met “good vibes”. Want, bij Eureka Pharma is en moet werk in de eerste plaats fun zijn. Plezier hebben in je werk zorgt er immers voor dat je er dag in dag uit ten volle voor kunt gaan op een manier die bij jou past!

Wendy Lefebvre

Managing Director

Eureka Pharma is in de eerste plaats een mensgericht bedrijf met een positieve bedrijfscultuur. Onze werkomgeving is er dan ook eentje waar iedereen zich thuis voelt. De nadruk ligt er op ontplooiing. Op die manier gebeurt alles van nature efficiënt en nauwkeurig.

Chantal de Ruijter

Sales Manager

Van in het begin spraken de waarden, normen en filosofie van Eureka Pharma mij enorm aan, en nu na 10 jaar is dat nog altijd zo. Ik ben trots dat ik mag meeschrijven aan dit mooie verhaal! Al die tijd werden mijn initiatieven en inzet gewaardeerd, en dat geeft mij een enorme voldoening én zin om er elke dag weer voluit voor te gaan!

Astrid Vanthuyne

Farmaceutisch Afgevaardigde

Ik vind het heerlijk om graag bij Eureka Pharma te mogen werken vanwege de mensgerichte aanpak en het fantastische productgamma. Met alle collega's samen trekken we aan dezelfde kar en positivisme is een kernwoord voor de firma. Zo voelt elke dag aan als thuiskomen.

Jonas De Schepper

Farmaceutisch Afgevaardigde

Werken en verantwoordelijkheid krijgen gaan bij Eureka Pharma hand in hand. Je inzet heeft hier zo, een rechtstreekse impact op de dagelijkse werking van Eureka Pharma. Nog nooit heb ik in een team gezeten waar de communicatielijnen zo kort en open zijn. Je voelt iets aan in je sector en er springen direct enkele collega's op het nieuwe project. En laten we de mooie voordelen en verloning hier niet vergeten. Hier maak je zelf je ideale job.

Melissa Busselen

Farmaceutisch Afgevaardigde

Door de professionele omkadering, de toffe collega's en de leuke sfeer voelde ik mij vanaf dag één al meteen thuis bij Eureka Pharma. Elke dag stel ik dan ook met veel plezier ons fantastisch productgamma aan de apothekers voor!

Vacature

Farmaceutisch Afgevaardigde

Misschien wordt jij dit wel!

Maud Delplanque

Farmaceutisch Afgevaardigde

Ik hou van de drive en het enthousiasme van het team. Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen en in hun behoeften te voorzien.

Louis Gillet

Farmaceutisch afgevaardigde

Met Eureka Pharma kan ik mijn professionele ervaring en mijn persoonlijkheid ten volle benutten. Het is voor mij essentieel dat mijn klanten mij zien zoals ik ben en dat we kunnen werken in een vertrouwens- en kwaliteitsrelatie.

Irene Steenbergen

Back Office

Mijn mooie en uitgebreide takenpakket zorgt ervoor dat ik echt heel graag bij Eureka Pharma werk. Ik kan mijn job zelfstandig uitvoeren en kan steeds terecht bij al mijn collega’s, als dat eens nodig is. Ik maak deel uit van een mooi team.

Missie en visie

Eureka Pharma wil jou ondersteunen bij het oplossen en voorkomen van alledaagse kwaaltjes. Hiervoor werken wij exclusief samen met apothekers en hebben wij een uitgebreid gamma voorschriftvrije gezondheidsproducten. Ons team in Kuurne en onze enthousiaste collega’s op de baan zetten zich hier elke dag de volle 100% voor in.

 

De levensduur van mensen neemt toe. De ondersteuning vanuit de medische wereld speelt hierin een positieve rol. De betrokkenheid van mensen in hun eigen welzijn en het bewustzijn van het belang van een gezonde levensstijl wordt hoe langer hoe prominenter. De groei van de OTC-sector alsook de parafarmacie laat zich in belangrijke mate hierdoor verklaren.

 

In de apotheek ziet men de afgelopen 10 jaar ook een belangrijke expansie van het voorschriftvrije gedeelte van het assortiment. Dit met een sterke nadruk op parafarmacie.

Eureka Pharma is sterk overtuigd dat het een sterke groei kan realiseren de komende 10 jaar door zich te blijven focussen op parafarmaceutische producten die doen wat ze beloven en een resultaat zijn van reële tekortkomingen in het huidige marktaanbod.

Strategische Fundamenten

Enthousiasme
Als we iets doen, dan willen we dat goed doen. En doorspekt met enthousiasme gaan we steevast samen met de apothekers op zoek naar wat wij “geaccepteerde frustraties” noemen. Dit zijn producten die net wel of net niet goed (genoeg) beantwoorden aan de verwachting van de apotheker en/of zijn patiënt. Het is hier dat voor ons de zoektocht begint.


Positivisme
Voor Eureka Pharma is er maar één richting en dat is samen met de apotheker en diens patiënt vooruit. Het is vanuit deze positieve houding dat ons team van gemotiveerde vertegenwoordigers elke dag de apotheken bezoeken, enthousiasmeren en trainen. Tegelijkertijd staat onze backoffice elke werkdag van de week klaar voor al uw administratieve vragen.

 

Authenticiteit
Bij Eureka Pharma gaat het om mensen en daarom ruilden wij op dag één de stropdas om voor authenticiteit. We zijn oprecht begaan met het welzijn van de apothekers, de patiënt, ons personeel, onze leveranciers alsook met het welzijn van iedereen in onze naaste omgeving. Zo vinden producten die niet meer verkoopbaar zijn wegens bijvoorbeeld een te korte vervaldatum hun weg naar de ontwikkelingshulp in onder andere Zuid-Soedan en Roemenië.

 

Customer Delight Management
De apotheker wordt elke dag geconfronteerd met een overvolle agenda en tijdsgebrek. Bij Eureka Pharma is onze ambitie de verwachtingen te overtreffen op de punten die voor de apotheker specifiek belangrijk zijn. Tevredenheid bij onze klanten is voor ons geen einddoel, maar het vertrekpunt om te excelleren naar Delight!

Ons stappenplan

1

Vraag van een apotheek
arrow

2

Zoektocht en verkennen van de markt
arrow

3

Overleg met de referentieapotheken
arrow

4

Aanpassen van de lokale wetgeving
arrow

5

Test bij eindgebruikers
arrow

6

Conclusie & lancering
Ik wil klant worden