Blog

Zorg voor mensen die het moeilijk hebben

Beste apotheker, het gebeurt wel eens dat u een product van Eureka Pharma heeft waarvan de vervaldatum te kort is geworden waardoor u het niet meer kunt verkopen en natuurlijk bieden wij u op dat moment graag een oplossing. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat er naderhand met dat product gebeurt? Wel… iets prachtigs!

 

Shelter House Romania

 

Sinds enkele jaren werkt Eureka Pharma nauw samen met Shelter House Romania, een organisatie die zich sinds 2010 bezig houdt met ontwikkelingshulp in Roemenië.

Klik hier voor een overzicht van al hun projecten.

Zij hebben een compact en uiterst enthousiast team van vrijwilligers dat een paar keer per jaar bij Eureka Pharma op bezoek komt en in ons magazijn al de producten voor de ontwikkelingshulp sorteren, labelen, verpakken om dan te worden verstuurd.

 

Komen de producten wel terecht?
We zijn er 100% zeker van dat de producten bij de juiste mensen terecht komen, daar de mensen van Shelter House Romania deze zelf gaan uitdelen. Is dat niet fantastisch?!

 

U kunt helpen als apotheker!
Bij Eureka Pharma zijn we steeds op zoek naar vitamines, tandenborstels en tandpasta, van eender welk merk. Dus als uw vertrouwde vertegenwoordiger van Eureka Pharma de volgende keer bij u op bezoek komt en u heeft één of meerdere van deze drie producten die u kunt missen, dan zijn wij steeds heel blij met uw donatie. U kunt ook steeds het project steunen met een gift. Hiervoor klikt u op deze link.

 

Alvast hartelijk dank!
Remko Smaak – CEO

Deel dit blogbericht